برنامه نویسی به زبان های مختلف قابل انجام است. اینکه شما تحت وب ، تحت ویندوز یا App موبایل مد نظر دارید. برای همه این موارد زبان های برنامه نویسی مختلف وجود دارد. افرادی که تمایل به ورود در این عرصه را دارند. همواره سوالات بسیاری همچون اینکه برنامه نویسی سخت است یا آسان و بسیاری سوال دیگر که از دیدگاه یک برنامه نویسی و تجارب شخصی را به شما منتقل می نمایم.

برنامه نویسی سخت است یا آسان ؟

به صورت مستقیم نمی توان بیان نمود که سخت است یا آسان ، بلکه بهتر است اینگونه جواب این سوال را به صورت مختصر ارائه نمایم. برای افرادی که تازه شروع به فعالیت نموده اند، سخت است و برای افرادی مثل ما که سالیانیست در این راه قدم نهاده ایم ، کاری آسان به شمار میرود. ولی این تمام ماجرا نیست. بلکه برخلاف این نظریه ، طبق افرادی که در کنار خودم یاد گرفته اند. نظر من را با شرایط مختلف تغییر دادند.

بهتر و واضح بگویم. اگر شما ابتدای راه هستید و اینکه اگر با علاقه به برنامه نویسی بنگرید، برای شما سخت نخواهد بود. من به شخصه خودم در گروه افرادی بودم که وقتی شروع نمودم ، اصلا برایم سخت نبود. زیرا دارای علاقه شدیدی به برنامه نویسی بودم. از نظر گروه نمای من ، برنامه نویسی شرایطی برای خلق را ایجاد می نماید. خلقی از تصاویر متحرک ، نوشته ها ، فرم های خاص و بسیاری موارد شگفت انگیز دیگر.

نه فقط آموزش برنامه نویسی ، بلکه در هر کاری با علاقه انجام گردد. موجب می گردد که کار آسان و سریع برای شما پیش برود.

پیشنهاد می کنیم اول با علاقه شروع کنید و قبل از شروع ، حتما در مورد آن تحقیق نمایید. اینکه درست استارت بزنید ، بسیار مهم است.

به 10 سوال پر کاربرد که از سوی افراد تازه کار انجام می گردد در زیر پاسخ داده ایم.

1- ایا برنامه نویسی ریاضی دارد

بله. ریاضی درسی است که در تمامی مشاغل کاربرد دارد. اینکه به دنبال شغلی هستید که ریاضی نیاز نباشد ، سخت در اشتباه هستید. حتی کارگری هم برای انجام اینکه چه میزان مصالح قادر به جابجایی با استفاده از بالابر کاربرد دارد. نیاز به محاسبه دارد. البته بدون ریاضی امکان دارید ولی شما فردی موفق نمی شوید.

روی صحبت را به برنامه نویسی تحت وب قرار میدهیم. زمانیکه شما قصد برنامه نویسی یک قالب برای وبسایت دارید. نیاز است که از درصد برای آن استفاده نمایید تا سایت شما پویا گردد. اینگونه درون تمامی صفحات به درستی نمایش میدهد.

البته با موارد پایه همچون جمع ، تفریق ، درصد قادر به شروع برنامه نویسی هستید. در صورتیکه موارد سخت تر همچون انتگرال یا موارد این چنینی در برخی از پروژه ها استفاده می گردد که شما از دریافت آنان خودداری می کنید.

ولی برخی از پروژه ها نیاز به فرمول نویسی جهت محاسبات مورد نیاز مشتری می باشد که باید پیاده سازی شود.

2- آیا برنامه نویسی آینده دارد

آیا برنامه نویسی آینده دارد

بله. امروزه کشور در حال پیشرفت است و روز به روز این گسترش افزایش میابد. ما در حالی این صحبت را می نماییم که هوش های مصنوعی دست به کار شده اند. جنگ ها در ابتدا با هکر ها آغاز می گردد.

شما از مشاغل کوچک تا بزرگ به برنامه نویسی با توجه به شرایط مختلف از وب ، ویندوز و موبایل ها نیاز به برنامه نویسی های گوناگون دارند.

بهتر بگوییم : اگر شما بتوانید اقدام به یک نوآوری در برنامه نویسی نمایید، ثروتمند می شوید.

3- آیا برنامه نویسی شغل خوبی است

برنامه نویسی کاریست که شما با یک کامپیوتر کار می کنید. مدام پشت سیستم و با استفاده از کیبرد و موس فعالیت می نمایید.

اگر نکات ایمنی همچون روش صحیح نگاه به صفحه نمایش، طرز صحیح نشتن و موارد این چنینی را رعایت کنید. بدن شما سالم می ماند. از سوی دیگر دستان شما تمیز و بدون خستگی جسمی ، زندگی خوبی را برای خود قارد هستید که بسازید.

4- مشکلات برنامه نویسی در ایران

مشکلات خاصی را نمی توان در این زمینه بیان نمود. ما تا به حال مشکلی با آن برخورد ننموده ایم. شاید افرادی که فعالیت های خیلی بزرگ نموده اند که توانایی ایجاد یک پلتفرم و فعالیت تمام مردم در آن را داشته اند. بتوانند به درستی پاسخ این را بدهند که با چه مشکلاتی روبرو بوده اند.

به عنوان مثال شرکت اسنپ که در حال شروع فعالیت بود. مسلما با مشکلاتی روبرو بود. البته این برای افراد برنامه نویس مشکل ساز نبود و برای صاحب کسب و کار زحماتی را به دنبال داشت.

5- تست علاقه به برنامه نویسی

تست علاقه به برنامه نویسی

قبل از شروع به آموزش برنامه نویسی ، حتما برای اینکه علاقه به برنامه نویسی دارید یا نه ، اقدام به تحقیق در مورد زبان های برنامه نویسی در کنار مطالعه پاسخ های این قسمت نمایید. همچنین وبسایت های دیگر را درباره پاسخ به این سوالات مطالعه نمایید.

اینگونه تجربه بسیاری از افراد را مطالعه و انتخاب صحیح را متوجه می شوید.

بهترین تست از نظر ما ، تحقیق و مطالعه است.

6- عاقبت برنامه نویسی سایت

عاقبت برنامه نویسی سایت

در برنامه نویسی همانند سایر مشاغل افراد به سه دسته تقسیم می شوند.

  • گروه اول افرادی هستند که بسیار فریلنسری مبتدی عمل می نمایند و اقدام به پیشرفت و آموزش می نمایند. اینگونه افراد ماهانه مبلغی در حدود 15.000.000 تومان درآمد کسب می نمایند.
  • گروه دوم افرادی که اندکی بیشتر تلاش می نمایند و به فریلنسری تبدیل می گردند که بسیار مشغول هستند. این افراد درآمادی تا 80.000.000 تومان را تجربه می نمایند.
  • گروه سوم افرادی هستند که اقدام به تاسیس شرکت و علاوه بر اینکه درآمد بالایی را کسب می نمایند. دارای یک مجموعه بزرگ و فعال نمودن افراد بسیاری می شوند.

قابل ذکر است که مبالغ بالا حدودی می باشد و با اندکی فلورانس کمتر و بیشتر ذکر گردیده است. همچنین قیمت ها بر اساس سال 1402 بیان گردیده است.

با بیان قیمت ها و توضیحات ، به این پاسخ رسیدیم که عاقبت خوبی برای برنامه نویسی وجود دارد.

7- سختی های برنامه نویسی

و اما سوال مهم در این قسمت ارائه گردید. برنامه نویسی هم همانند تمامی مشاغل دیگر دارای سختی های خود می باشد. اینکه بتوانید با استفاده از یک کامپیوتر و برخی دستورات برنامه نویسی ، یک موردی را خلق نمایید و به درستی عمل نماید. نیاز به تفکر درست و پیاده سازی صحیح است.

از نظر ما سختی برنامه نویسی در دو چیز خلاصه می گردد.

  • اول اینکه خسته نوشتید و با تلاش مداوم اقدام به تکمیل برنامه خود نمایید.
  • دوم اینکه زبان های برنامه نویسی مدام در حال بروزرسانی هستند و شما باید خودتان را با آنان بروز نمایید.

برای هر برنامه نویسی رخ میدهد که در زمان فعالیت با شکست هایی مواجه می گردد. ممکن است یک صفحه برنامه چندین روز وقت شما را بگیرید. باید با صبر و پشتکار عالی آن را انجام دهید.

8- چطوری پروژه برنامه نویسی بگیریم

چطوری پروژه برنامه نویسی بگیریم

زمانیکه شما حرفه ای همانند برنامه نویسی بلد باشید. نیاز نیست که حضوری برای جذب کار اقدام نمایید. کافیست با توجه به زبان برنامه نویسی که بلدید در اینترنت جستجوی کوچکی انجام دهید.

مثلا جستجو نمایید انجام پروژه برنامه نویسی با ASP. وبسایت هایی وجود دارند که کارفرما را به برنامه نویس متصل می نمایند.

از سوی دیگر وقتی وارد کار می شوید. شغل برنامه نویسی هم همانند سایر شغل ها ، توسط اشخاص به دیگران معرفی و خوشه وار مشتری جذب می نمایید.

همچنین شما قادرید مطلب از کجا طراحی سایت یاد بگیرم را مطالعه نمایید.

9- برای برنامه نویس شدن چه رشته ای باید خواند

یکی از زیر شاخه های کامپیوتر ، رشته برنامه نویسی می باشد. ولی به اعتقاد ما شرط اول علاقه است. افرادی در گروه ما قرار دارند که دارای رشته برق ، حقوق هستند. ولی امروزه با توجه به علاقه و ذهن خلاقشان ، در این راه گام های موثری به عمل آورده اند.

ولی در پاسخ به این سوال : رشته برنامه نویسی کامپیوتر

توجه :

با توجه به اینکه رشته ها در سال های مختلف تغییر می نمایند. از مشاور انتخاب رشته جویا شوید.

10- آیا هوش مصنوعی میتونه جای برنامه نویس را بگیرد؟

خیر. پیاده سازی یک پروژه نیاز به آشنایی به زبان های برنامه نویسی است. یک هوش مصنوعی به صورت کامل و جامع قادر به ارائه درخواست کارفرما نیست.

در نهایت نیاز است که یک برنامه نویس با کمک هوش مصنوعی ، کدها را خارج و آنان را بهم متصل و اجرا نماید.

برای پاسخ به این سوال ، کمی واضح تر بیان نماییم. آیا با وجود ربات ها در صنعت خودروسازی ، نیاز به هیچ مهندس و کارگری نیست؟ شاهد آن هستیم که در کشورهای پیشرفته با وجود ربات های مختلف و پیشرفته ، همچنان قسمت های مختلف ، افراد در حال فعالیت هستند.

سوالات متداول دیگر

حقوق برنامه نویس چقدر است؟

از 8.000.000 تومان تا نامحدود. با توجه به مهارت شما متفاوت است و نرخ ثابتی برای آن وجود ندارد.

آیا برنامه نویسی شغل پردرآمدی است؟

بله

برنامه نویسی یا سئو ؟

سئو هم نیاز به اندکی دانش برنامه نویسی دارد.

چقدر طول می کشد تا یک برنامه نویس ارشد شوم؟

با توجه به میزان وقت و تلاشی که می کنید. برنامه نویسی پایه نیاز به حداقل 6 ماه وقت است.

مشاوره برنامه نویسی

با توجه به اینکه در این راه سالیانیست که فعالیت می نماییم. در زمینه برنامه نویسی تحت وب به صورت کامل مسلط هستیم. از این رو قادر به ارائه مشاوره می باشیم.

برای افرادی که چندین سوال مختصر دارند. مشاوره رایگان انجام می گردد.

در صورتیکه نیاز به مشاوره حضوری دارید. این موضوع با دریافت هزینه ای انجام می گردد. شایان ذکر است که ما گروهی از برنامه نویسی PHP , HTML , JS , JQUERY , JAVA و همچنین فعال در زمینه طراحی سایت قیمت مناسب و سئو می باشیم. از این رو به صورت فریلنسری در حال فعالیت می باشیم. این امر موجب گردیده که تجربه های خوبی در راه اندازی اشخاص جهت فعالیت در این حوزه داریم.