یکی از روش های بهینه سازی سایت ، تقویت صفحات قدیمی به جای ایجاد صفحات ضعیت جدید است. محتوای قدیمی برای خود دارای جایگاهی در جستجو سایت شما هستند. نیاز است که آنان را بررسی کنید و اگر دارای ارزش هستند؛ اقدام به بروزرسانی کنید. اینکه چگونه آن را بروز و انتشار دهید را در این قسمت و دلیل اینکه آیا محتوای قدیمی خود را بروزرسانی کنیم یا نه را بررسی می نماییم. هدف اصلی از اینکار مسلما سئو سایت به شمار میرود که برای هر سایتی برای افزایش درآمد نیاز است. این موضوع اغلب برای سایت های فروشگاهی و بروزرسانی محصولات نیز به چشم می خورد.

صفحات قبلی را بروزر کنیم؟

صفحات شامل تمامی page (برگه) ، پست ، نوشته و هر آنچه دیگر در صفحات می باشد. گوگل برای هر کدام از سوی وبسایت شما گزینه برای بررسی مجدد دریافت می نماید. در افزونه هایی همچون افزونه یواست به صورت پیشفرض به گوگل زمان هایی را برای بروزرسانی نوشته، محصولات ، برگه و دسته بندی ها ارائه می نماید.

اگر شما سایت فروشگاه باشید. محصولات از زمان کمتری برای مجدد بررسی از سوی گوگل توسط افزونه ها ارائه می گردد. سایر موارد به ترتیب دسته بندی ، نوشته ها و برگه نیز مورد هدف قرار می گیرد.

حال اینکه شما یک محتوای قدیمی را بروزرسانی می نمایید. اتفاقی در زمان فراخوانی گوگل به مراتب رخ نمیدهد. البته این موضوع در رنک مث متفاوت است و سرعت ارائه به گوگل در رنک مث بیشتر است.

ولی قابل ذکر است که در برخی موارد واقعا نیاز است که صفحات قدیمی بروزرسانی شوند. به این موضوع که چگونه و چه صفحاتی را بروزرسانی کنیم نیز بسیار مهم و قابل بحث است.

چه مقالاتی نیاز به بروزرسانی دارند؟

چه مقالاتی نیاز به بروزرسانی دارند؟

در نظر بگیرید که ما در این قسمت به مقالات یا همان نوشته ها در وردپرس می پردازیم. سایت شرکتی ، خبری ، فروشگاهی و هر نوع دیگری که هستید. در این قسمت نیاز به بروزرسانی برخی از محتواهای مقالات خود دارید.

وقتی شما در مورد یک موضوع به عنوان مثال “آیا محتوای قدیمی خود را بروزرسانی کنیم؟” مقاله ای منتشر می نمایید. پس از گذشت مدت زمانی متوجه اینکه افرادی برای دسترسی به مقاله شما با کلمات دیگری همچون موارد زیر جستجو هایی انجام داده اند.

  • چگونه مقاله خود را بروزرسانی کنیم؟
  • چه زمان مقاله خود را بروزرسانی کنیم؟
  • اهمیت بروزرسانی صفحات سایت چیست؟
  • تاثیر بروزرسانی مقالات در سئو

در این زمان نیاز است که مقاله قدیمی خود را با تیتر های فوق و مطالب مفید آپدیت نمایید. در این شرایط شما کار درستی را انجام میدهید.

ولی در برخی از موارد شما شاهد این هستید که مقاله از اعتبار قوی داخل گوگل برخوردار نیست و ورودی خوبی ندارد. در این زمان استفاده از یک مقاله جدید با عنوان جدید نیز بهتر پاسخ میدهد.

ما در این زمینه مقاله ای قبلا تولید کردیم ولی از امتیاز خوبی برخوردار نبود. از سوی دیگر با کلمات بروزرسانی محتوای قدیمی ارتباط قوی نداشت. از این رو این مقاله را در نسخه جدید به جای صفحه بروزرسانی سایت ایجاد نمودیم.

تاریخ محصولات را در زمان موجودی نیز بروز کنیم؟

یکی از سوالاتی که بسیاری از سایت های فروشگاهی با مشکل فوق روبرو هستند. تاریخ محصولات را می توان بروز نمود ولی اینکه گوگل با آنان چه برخوردی می نماید؛ بسیار مهم است.

در واقع سایت های فروشگاهی ، وقتی محصولات قدیمی ناموجود ، دوباره در فروشگاه موجود می گردد. اقدام به افزایش موجودی و تغییر تاریخ آن جهت روئیت مشتریان در صفحه اول و گزینه های برتر می شوند.

تاریخ محصولات را در زمان موجودی نیز بروز کنیم؟

آیا بروزرسانی محصولات درست است؟

اینکه از نظر گوگل درست است یا خیر ، شما به دلیل اینکه به مشتریان خود محصولات قدیمی موجود گردیده را نشان دهید نیز مهم است.

در این قسمت برای اینکه کار درستی صورت گیرد. نیاز است که دو روش زیر را انجام دهید.

1 : با استفاده از برنامه نویسی

گزینه اول که شما تاریخ محصول را تغییر نمی دهید. خیالتان راحت است که مشکلی برای محصول از سوی گوگل رخ نمیدهد. از سوی دیگر نیاز به وقت اضافه برای رعایت نکات درست بروزرسانی ندارید.

در این روش کدی درون وبسایت شما قرار می گیرد که هر محصول یک تیک دارد. هر محصولی که برایش این تیک ثبت گردد. در یک باکس درون صفحه نخست سایت یا یک برگه جدا به نمایش قرار می گیرد.

شما قادرید عنوان این قسمت را محصولات به تازگی موجود شده یا هر عنوان دیگری در نظر بگیرید.

در این زمان شما موقع تغییر محصول از ناموجود به موجود هستید. اقدام به فعال سازی تیک فوق می نمایید. بعد از اتمام موجود نیز این تیک غیر فعال می گردد. دیگر نیاز به تغییر تاریخ و افزایش محتوا نیست.

2 : روش صحیح بروزرسانی محتوای محصولات

در این روش شما وقتی اقدام به تغییر تاریخ محصول به جدید می نمایید. نیاز است که موارد زیر را درون محصول انجام دهید.

  • اندکی محتوا یا همان توضیحات اضافه کنید.
  • اقدام به افزایش ، کاهش یا تغییر برخی تصاویر نمایید.
  • در صورت امکان لینک اضافه نمایید.

این موارد موجب می گردد که گوگل متوجه اینکه دلیل شما از بروزرسانی محتوا را درک می نماید. دقت کنید که گوگل از تغییر قیمت محصول شما آگاه نمی گردد.

البته شایان ذکر است که تا به الان درون گوگل تغییر قیمت و روش بررسی آن انجام نگردیده. ولی ممکن است در آینده نیز ربات های گوگل به این موضوع مسلط شوند.

آیا محتوای دسته بندی سایت را بروزرسانی کنیم؟

آیا محتوای دسته بندی سایت را بروزرسانی کنیم؟

درون سایت های فروشگاهی ، دسته بندی ها از محصولات اهمیت بیشتری دارند. از این رو حتما اقدام به بروزرسانی محتوای دسته بندی یا همان کتگوری محصولات خود نمایید.

در نظر بگیرید که نیاز به بروزرسانی تاریخ دسته بندی محصولات یا مقالات نیست. فقط کافیست که محتوایی از جمله موارد زیر به آن بیافزایید.

  • تیتر
  • توضیحات
  • تصاویر
  • لینک

در سایت های شرکتی که از محصول خبری نیست. دسته بندی ها از اهمیت بالایی برخوردار نیست و تمرکز سئو به روی مقالات بلند انجام می گردد. ولی در سایت های فروشگاهی تمرکز اصلی به روی دسته بندی ها انجام می گردد.

نتیجه گیری

جمع بندی

به صورت کلی نتیجه گیری می کنیم که تاریخ محتوای صفحات قدیمی که شامل مقالات ، دسته بندی ، محصولات ، برگه ها می گردد را بروزرسانی کنید ولی اندکی در مورد تولید محتوا بدانید و با رعایت نکات زیر اقدام به انجام نمایید.

  • به محتوای خود متن ، تصویر اضافه کنید.
  • فقط تاریخ را تنها بروز نکنید. بلکه تاریخ را در کنار افزایش محتوا انجام دهید.
  • دسته بندی را حتما محتوایش را بروزرسانی کنید.