محتوا تکراری موجب بروز مشکلاتی خواهد شد که در گوگل به نام داپلیکیت شدن (Duplicate) و راحل آن استفاده از کنونیکال کردن (Canonical) است . کانونیکال یا کنونیکال دو کلمه ای در نوشتن فارسی متفاوت هستند. اشتباه رایجی که به دلیل عدم آشنایی نویسنده موجب بروز این مشکل خواهد شد و گوگل به آن خیلی اهمیت میدهد. محتوا تکراری یک اشتباه انسانیست. داپلیکیت یک قانون گوگل است. کنونیکال یک تگ html است.

محتوا تکراری

مطالب تکراری زمانی بوجود میاید که نویسنده سایت اقدام به تولید محتوا می نماید و برای انجام اینکار از عنوان مختلف با محتوای تکراری استفاده می کند.

عدم تسلط یک نویسنده سایت ، زیاد بودن نویسندگان سایت ، استفاده از افراد غیر متخصص از عواملی است که موجب ایجاد یک مطلب تکراری میشود.

مقاله انتخاب عنوان مناسب به شما کمک خواهد کرد .

موضوع دیگری که موجب این موضوع خواهد شد . به دلیل طولانی بودن یک مطلب ، باعث تقسیم کردن یک مقاله به چند مقاله تفکیک شده میشود که هر سه از یک محتوای مشابه برخوردار خواهند بود.

داپلیکیت شدن Duplicate

بعد از این اشتباهات گوگل مقالات شما را داپلیکیت محسوب می کند و به دلیل تکراری بودن برخی از آنان را حذف می نماید.

داپلیکیت شدن مطلب

شما به دنبال ایندکس بیشتر بودید ولی با این اشتباه موجب حذف مطالب خود میشوید که گاها موجب حذف مقاله ای شوید که رتبه خوبی در گوگل داشته است.

پس قبل از نوشتن حتما جستجویی در مقالات خود بزنید، تسلط کافی را روی مقالات خود داشته باشید.

راه حل جلوگیری از تکراری شدن

برای جلوگیری از تکراری شدن راه حل هایی وجود دارد که با اندکی مدیریت کردن و روش های صحیح مقاله نویسی از بروز این اتفاق جلوگیری نمود.

راستی سایت هایی که بروزرسانی زیادی دارن ، همچون سایت های خبری چکار می کنند !

استفاده از کنونیکال Canonical

کنونیکال یک تگ همانند سایر تگ های HTML هستش که داخل کدهای سایت استفاده میشه. مقدار canonical داخل rel قرار میگیرد. به صورت زیر نوشته میشود.

<link rel=”canonical” href=”https://example.com/dresses/green-dresses” />

وقتی که چند مقاله با محتوای تکراری ایجاد می کنید باید سریعا به گوگل بگویید که کدام اولیت دارد ، چون ممکن است گوگل یک وزن مساوی به آنان بدهد یا به اختیار خود یکی را انتخاب کند و مسائل دیگری که ممکن است پیش آید.

کنونیکال canonical کانونیکال

پشتیبانی گوگل در خصوص کانونیکال توضحاتی داده است که می توانید از Consolidate duplicate URLs کامل بخوانید . البته انگلیسی می باشد.

برای استفاده از کانونیکال در سایت خود در صورتی که از کدهای استاتیک استفاده می کنید، کافیست در کدهای پیج مربوطه که هستید ، تکه کدی که در بالا به شما دادیم را در head سایت خود قرار دهید و در قسمت href لینک صفحه مورد نظری که میخواهید معرفی نمایید را قرار دهید.

در صورتی که از cms ها استفاده می کنید ، می توانید از بخش افزونه ها استفاده نمایید و این قابلیت را به در تمام پست های خود اضافه نمایید.

کنترل مدیریت محتوا

در این قسمت باید محتوا های خود را کنترل کنید و به صورت حرفه ای نویسنده های خود را مدیریت کنید و هر نویسنده مقالات خود را مدیریت نماید.

در صورتی که نویسنده های زیادی دارید ، هر بخش از سایت خود را به تعدادی یا یک نویسنده بسپارید . اینگونه هر نویسنده می تواند در قرار دادن محتوا ها کنترل بیشتری داشته باشد.

تسلط هر نویسنده در یک بخش موجب خواهد شد که اطلاعاتی از محتواهای گذاشته شده و قرار نداده کاملتر باشد و از این موضوع جلوگیری شود.

برای افزایش سئو می توانید ویدیو کامل ما در خصوص سئو سایت را مشاهده کنید.

ویدیو داپلیکیت شدن و استفاده از کنونیکال

دراین قسمت آموزشی به صورت ویدیویی در خصوص محتوا تکراری و بوجود آمدن داپلیکیت و اینکه چگونه آنرا برطرف نماییم. کنونیکال را چگونه استفاده نماییم و تمامی روش ها آمده است که می توانید مشاهده کنید.

داپلیکیت چیست

تا به اینجا توضیحاتی در این خصوص ارائه کردیم. داپلیکیت چیست ؟ زمانیکه شما از یک کلمه کلیدی در دو مقاله یا از یک عنوان در دو مقاله یا بیشتر استفاده نمایید. از سوی گوگل داپلیکیت می شوید.

این موضوع از نظر سئو بسیار مهم است. در صورتیکه آن را کنترل ننمایید. موجب آسیب رسانی به سئو شما می شود. مدیریت مقالات یکی از موارد مهمی است که افراد متخصص در این زمینه توجه بسیاری به آن می نمایند.

اگر به درستی این کار را انجام ندهید. موجب کاهش رتبه در کلمه کلیدی مورد هدف می شوید.

داپلیکیت صفحات سایت چیست؟

تکراری نوشتن یک عنوان یا کلمه کلیدی در 2 یا بیشتر مقالات.

روش جلوگیری از تکراری شدن مطالب سایت چیست؟

استفاده از تگ کنونیکال

محتوا تکراری در سئو سایت تاثیر داره؟

بله ، به شدت موجب افت رتبه کلمه کلیدی شما میشه. ولی اگر از تگ به صورت صحیح استفاده کنید، مشکلی پیش نمیاد.